Αρχική Σελίδα

China Beauty Equipment Online Market Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα China Beauty Equipment Online Market Πιστοποιήσεις
Κίνα China Beauty Equipment Online Market Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Ο κ. μηδέν

Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Dean

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ομορφιά QUICME κολλά πάντα «σε 4 της - προσανατολισμένη» αρχή, η οποία είναι «προσανατολισμένη στην τεχνολογία, ποιότητα προσανατολισμένη, πίστωση προσανατολισμένη και προσανατολισμένη στις υπηρεσίες». Στη νέα ανάπτυξη της βιομηχανίας και των αυξανόμενων απαιτήσεων των πελατών, η ομορφιά QUICME αυξάνει συνεχώς την επένδυσή της στο σχεδιασμό και η παραγωγή των νέων προϊόντων, ήδη, έχει καθιερώσει ήδη μια ανεξάρτητη, επαγγελματική και καινοτόμο ομάδα Ε&Α - που αποτελείται από τους εμπειρογνώμονες από το φως, την ηλεκτρική ενέργεια και τα μηχανήματα, τα οποία έχουν φέρει βαθμιαία έξω πολλά νέα προϊόντα προσαρμόζονται στις απαιτήσεις τάσης και πελατών αγοράς, μια ισχυρή παράγοντας ομάδα, η οποία θα εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων και τα όλο και περισσότερο βελτιωμένα συστήματα πώλησης και υπηρεσιών θα εφοδιάσουν τους πελάτες με την επαγγελματική υποστήριξη επιχειρήσεων και τεχνολογίας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους σε όλο τον κόσμο.

  Στο μέλλον, η ομορφιά QUICME θα κολλήσει ακόμα «καινοτομία τεχνολογίας και στην πολιτική θα τελειοποιήσει της κατασκευής της» για να χρησιμοποιήσει την πεποίθησή της συνεχούς τελειότητας αναζήτησης στην επιστήμη και την τεχνολογία για να δημιουργήσει τη νέα ομορφιά για την ολόκληρη επιστημονική βιομηχανία ομορφιάς, για να ενισχύσει τη διεθνή ανταγωνιστικότητα προϊόντων και για να προωθήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας. Και τελικά, η ομορφιά QUICME θα θεωρηθεί ως παγκόσμιος πιό αξιόπιστος προμηθευτής των ιατρικών και αισθητικών συσκευών.

 • OEM / ODM

  COEM/ODM

  QUICME είναι ένας σφαιρικοί υπεύθυνος για την ανάπτυξη, κατασκευαστής και προμηθευτής της δημιουργίας κοιλότητας, Cryolipolysis, ραδιοσυχνότητα, λέιζερ, IPL συσκευές για
  αισθητικές και ιατρικές εφαρμογές. επίσης παρέχετε το cOem, ODM μια πλήρης υπηρεσία.
  Παρακάτω είναι η συνεργασία του cOem:

  Το βήμα 1 μέλη της ομάδας cOem συναντιέται με τον πελάτη για να συζητήσει και να επιτύχει τη συμφωνία του τεχνικού και της συνεργασίας.

   

  Βήμα 2 Ε&Α και σχέδιο - δομικό σχέδιο και τεχνικό σχέδιο συγχρόνως, σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις
             από την τεχνική πολυπλοκότητα, ο χρόνος είναι περίπου 2-3 εβδομάδες.

   

  Το βήμα 3 μετά από την αξιολόγηση της παραγωγής σχεδίου, και τελικά επιβεβαιώνεται. Χρόνος για περίπου μια εβδομάδα.
    
  Βήμα 4 κύβοι μετά από να επεξεργαστεί και την αναγνώριση πελατών. Παραγωγή πρωτοτύπων και αναγνωρισμένος από τους πελάτες μετά από την παράδοση.
             Ο χρόνος είναι περίπου τέσσερις εβδομάδες.
   

 • Ε & Α

  Το τμήμα υπηρεσιών μετέπειτα πώλησης παρέχει τις συμβουλές και ανατροφοδοτεί στο τμήμα Ε&Α, τους διαχειριστές καταστημάτων και τα μέλη σε μια μεγάλη έκταση των σχετικών με την εργασία ζητημάτων και είναι αρμόδιο για την παραγωγή μιας σειράς των ερευνητικών οδηγών διαθέσιμων σε αντίγραφο σε χαρτί και σε απευθείας σύνδεση.

  Ο γενικός σκοπός του τμήματος είναι να παράσχει μια συγκεντρωμένη υπηρεσία υποστήριξης σε όλα τα μέρη της ένωσης και συγκεκριμένα να βοηθήσει τους τους βασικούς αντιπροσώπους της ένωσης ιθύνοντες και με τις σαφείς πληροφορίες και την ανάλυση για να ικανοποιήσει τη διαφορετική απαίτηση πελατών και να προφθάσει τη νεώτερη τεχνολογία.

  Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα τελειωμένος - τα προϊόντα, το εργαστήριο κάνουν τους διαφορετικούς ελέγχους κατά τη διάρκεια των διαδικασιών παραγωγής μονωτών.

Στοιχεία επικοινωνίας
China Beauty Equipment Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. li

Τηλ.:: 66668888

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)