Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛέιζερ μηχάνημα αφαίρεση τατουάζ

Το επαγγελματικό φορητό Q - μεταστρεφόμενη μηχανή αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ ND YAG 1 - 6 Hz

Το επαγγελματικό φορητό Q - μεταστρεφόμενη μηχανή αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ ND YAG 1 - 6 Hz

Professional Portable Q - Switched ND YAG Laser Tattoo Removal Machine 1 - 6 Hz

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newangel
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BM21

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD 1899-2399 Set
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη
Όροι πληρωμής: Western Union, Moneygram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σετ ανά μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
μήκος κύματος: 1064nm & 532nm Ενέργεια: 0-1600MJ
Διάμετρος σημείων: 25mm διευθετήσιμα Σύστημα ψύξεως: ο αέρας + έκλεισε την ψύξη κυκλοφορίας νερού
Εμφάνιση: 6.0» οθόνη κουμπιών Καθαρό βάρος: 21 κλ

Το επαγγελματικό φορητό Q - μεταστρεφόμενη μηχανή αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ ND YAG 1 - 6 Hz

 

 

Πώς εργάζεται

 

Ο εξοπλισμός δερματοστιξιών λέιζερ ND yag υιοθετεί τον τρόπο του Q swithch, ο οποίος χρησιμοποιεί το στιγμιαίο εκπεμπόμενο λέιζερ για να σπάσει τη χρωστική ουσία στην ανεπαρκή δομή. Αυτό είναι το λέιζερ στιγμιαίο εκπέμπει τη θεωρία: η συγκεντρωμένη υψηλή ενέργεια εκπέμπει ξαφνικά, που κάνει το λέιζερ της εγκατεστημένης ζώνης κυμάτων να διαπεράσει στιγμιαία μέσω της επιδερμίδας στην ανεπαρκή δομή 6ns, και να σπάσει τις σχετικές χρωστικές ουσίες γρήγορα. 

Μετά από το aborb η θερμότητα, οι χρωστικές ουσίες πρήζεται και αναλύει, κάποια μύγα χρωστικών ουσιών (στην επιφανειακή επιδερμίδα) από το σώμα αμέσως, και άλλες χρωστικές ουσίες (βαθιά δομή) αναλύουν έπειτα γίνοντας ο μικροσκοπικός κόκκος μπορούν να γλεοθούν επάνω από το κύτταρο, αφομοιωμένος και ο πιό egest από τη λύμφη πωλήστε. Κατόπιν οι χρωστικές ουσίες στην ανεπαρκή δομή φωτίζουν για να εξαφανιστούν. Επιπλέον, το λέιζερ δεν βλάπτει το γύρω κανονικό δέρμα.

 

 

Εφαρμογή

 

1. Αφαίρεση δερματοστιξιών. Αφαιρέστε τις μαύρες, μπλε, καφετιές και κόκκινες χρωστικές ουσίες δερματοστιξιών στο φρύδι, τη γραμμή ματιών, τη χειλική γραμμή και άλλα μέρη του σώματος  

2. Αφαιρέστε το σημάδι γέννησης, nevus otas και το δερμικό στίγμα  

3. Το μήκος κύματος 1064nm: ξεφορτωθείτε τις φακίδες, δερματοστιξία φρυδιών, αποτυχημένη δερματοστιξία γραμμών ματιών, δερματοστιξία, Nevus της μαύρης και μπλε χρώματος και ούτω καθεξής χρώσης Ota,  

4. Το μήκος κύματος 532nm: ξεφορτωθείτε τις φακίδες, τη δερματοστιξία φρυδιών, την αποτυχημένη δερματοστιξία γραμμών ματιών, τη δερματοστιξία, τη χειλική γραμμή, τη ρηχή κόκκινη και καφετιά χρωστική ουσία, telangiectasis και ούτω καθεξής. 

 

 

Προδιαγραφή

 

Τύπος λέιζερ Q-Switched λέιζερ ND YAG
Μήκος κύματος 1064nm&532nm
Διάμετρος σημείων 25mm διευθετήσιμα
Σύστημα ψύξης  ο αέρας + έκλεισε την ψύξη κυκλοφορίας νερού
Επίδειξη 6.0» οθόνη κουμπιών
Δύναμη παραγωγής 500W
Ενέργεια σφυγμού 0-1600MJ
Συχνότητα 1-6 Hz
Ηλεκτρικές απαιτήσεις Ηλεκτρικές απαιτήσεις
Μέγεθος μηχανών 50 X 38 X 29 ΕΚΑΤ. (Λ Χ W Χ Χ)
Καθαρό βάρος 21 κλ
Ακαθάριστο βάρος 30 κλ
Μέγεθος συσκευασίας 48 X 50 X 61 εκατ.

 

 

FAQ

 

Q: Είναι το Ι υποψήφιος για την αφαίρεση δερματοστιξιών;
Α: Πιθανότατα! Το λέιζέρ μας μπορεί να μεταχειριστεί ουσιαστικά όλα τα χρώματα μελανιού σε όλους τους τόνους δερμάτων. Η αφαίρεση δερματοστιξιών λέιζερ είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνους που κοιτάζουν για να αφαιρέσει το ανεπιθύμητο μελάνι, και υπάρχουν πολύ λίγες αντενδείξεις στην επεξεργασία.


Q: Πόσο καιρό παίρνει;
Α: Οι επεξεργασίες είναι πολύ γρήγορες, και οι περισσότεροι διορισμοί αφαίρεσης δερματοστιξιών παίρνουν 15 ή 30 λεπτά στο μέγιστο. Ο πραγματικός χρόνος επεξεργασίας είναι χαρακτηριστικά λιγότερο από 3-5 λεπτά ενώ κάποιος τελευταίος ακριβώς κάτω από 10 δευτερόλεπτα.
Οι επεξεργασίες σχεδιάζονται ένα ελάχιστο έξι εβδομάδων χώρια για να επιτρέψουν την αποβολή ποιοτικού μελανιού και να ξεφλουδίσουν τη θεραπεία μεταξύ των συνόδων. `

 

Q: Μπορούν οι περισσότερες δερματοστιξίες να αντιμετωπιστούν; 

Α: Η πλειοψηφία των δερματοστιξιών αποκρίνεται στις επεξεργασίες λέιζερ. Μερικές χρωστικές ουσίες, ιδιαίτερα πράσινος, πορτοκαλής και κίτρινος είναι δυσκολότερες από άλλα χρώματα που ξεριζώνουν, αλλά ακόμη και αποκρίνονται συνήθως μετά από μια παρατεταμένη πορεία των επεξεργασιών. Αυτό που χωρίζει την αγαπημένη αφαίρεση δερματοστιξιών λέιζερ από άλλες κλινικές αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ είναι ότι η τεχνολογία μας αφαιρεί το πλήρες φάσμα των χρωμάτων παρά ακριβώς μερικά ορισμένα χρώματα.

 

Q: Το λέιζερ διαστίζει την αφαίρεση να θεραπεύσει τους ανηλίκους; 

Α: Ναι. Οποιοσδήποτε ασθενής κάτω από 18 ηλικίες μπορεί να θεραπευθεί με τη γονική/συγκατάθεση φυλάκων.

 

Q: Το λέιζερ διαστίζει την αφαίρεση να βλάψει; 

Α: Η αφαίρεση δερματοστιξιών λέιζερ μπορεί να τσιμπήσει ελάχιστα και αισθάνεται όπως το θραύση μια ελαστικής ζώνη ενάντια στο δέρμα. Η αγαπημένη αφαίρεση δερματοστιξιών λέιζερ είναι κύρια και ενεργοποιεί ενός λέιζερ q-συν Γ, το οποίο είναι το ισχυρότερο λέιζερ στην αγορά καθώς επίσης και έναν από τον ευγενέστερο στο δέρμα. Στο παρελθόν, η αφαίρεση δερματοστιξιών λέιζερ ήταν σχετικά δυσάρεστη η τεχνολογία έχει ωριμάσει πολύ.

 

Q: Πόσες επεξεργασίες αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ απαιτούνται;

Α: Ο αριθμός επεξεργασιών που απαιτούνται για να αφαιρέσουν μια δερματοστιξία εξαρτάται από το μέγεθός του, το χρώμα, και το βάθος της διείσδυσης του μελανιού μεταξύ άλλων παραγόντων. Μια ερασιτεχνική δερματοστιξία μπορεί να χρειαστεί 2-5 επεξεργασίες. Ένα επαγγελματικό πολύχρωμο σχέδιο να χρειαστεί 3-15 ή περισσότερες επεξεργασίες. Χαρακτηριστικά μετά από την πρώτη ή δεύτερη επεξεργασία είναι πότε ο αριθμός επεξεργασιών μπορεί να υπολογιστεί καλύτερα. Εάν θα επιθυμούσατε να φωτίσετε μια δερματοστιξία έτσι μπορείτε να την καλύψετε με μια νέα, ο αριθμός επεξεργασιών λέιζερ θα είναι πιθανώς 25% 50% λιγότεροι από εκείνοι που απαιτούνται για να αφαιρέσουν εντελώς μια δερματοστιξία.

 

Q: Γιατί θα έπρεπε να επιλέξω Bomeitong για την αφαίρεση δερματοστιξιών λέιζερ;
Α: Η εμπειρία και η τεχνολογία κάνουν μια διαφορά. Έχουμε πάνω από 23 έτη εμπειρίας και παραμονών στη εξέχουσα θέση με την καλύτερη τεχνολογία για να καταστήσουμε τη διαδικασία αφαίρεσης δερματοστιξιών όσο το δυνατόν πιό άνετη για όλους τους ασθενείς.Το επαγγελματικό φορητό Q - μεταστρεφόμενη μηχανή αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ ND YAG 1 - 6 Hz

Το επαγγελματικό φορητό Q - μεταστρεφόμενη μηχανή αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ ND YAG 1 - 6 Hz

Στοιχεία επικοινωνίας
China Beauty Equipment Online Market
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα